IPAA-Yhdistys ry


ileal pouch anal anastomosis

IPAA-yhdistys 20 vuotta

ipaa20IPAA-Yhdistyksen 20-vuotisjuhlia vietettiin Finnilcon kesäpäivien yhteydessä Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä 6. – 8.6.2014.

Juhliin sekä kesäpäiviin osallistui noin 70 henkilöä, joista Ipaalaisia oli paikalla 25. Perjantaina osallistujat saapuivat paikalle vaihtelevin aikavälein. Osa oli paikalla jo heti aamupäivällä ja pitkänmatkalaiset saapuivat iltamyöhään. Tämän vuoksi perjantaille ei ollut tiedossa muuta kuin rentoa yhdessäoloa grillaten.

Lauantai lähti käyntiin maittavalla buffet-aamiaisella, jota seurasi opastettu kierros Summassaaressa sijaitsevaan Kivikauden kylään. Meidän onneksemme aurinko paistoi koko päivän täydeltä taivaalta. Vanhan perinteen mukaan kisasimme myös tikanheitossa ja mölkyssä.

kesapaivat2014_1Lauantai-iltana juhlimme yhdistyksemme 20-vuotista taivalta aloittaen sen herkullisella juhlapäivällisellä. Kesäpäiville osallistuneet yhdistyksen edustajat sekä jäsenet kävivät vuoronperään onnittelemassa yhdistyksemme puheenjohtajaa ja sihteeriä kuluneista kahdestakymmenestä vuodesta. Juhlissa julistettiin päivällä kilpaillun mölkkykisan ja tikanheiton voittajat. Myöhemmin juhlissa esiintyi Oinoska (Pirjo Kartano), raikas ja sutjakkasanainen savolaisnainen, joka suoltaa juttua aiheesta kuin aiheesta. Loppuilta jatkui hyvillä mielin tanssien ja juhlien.

Sunnuntaina oli jälleen aika pakata tavarat, sanoa näkemiin kohtalotovereille ja suunnata kohti omia koteja ympäri Suomea.