hallitus2018
Hallitus 2018: Matti, Pirjo, Jaana, Lea, Laura, Miia ja Sofia.

IPAA-yhdistys ry on 1994 perustettu valtakunnallinen J-pussileikattujen ja heidän läheisten yhdysside- ja etujärjestö. Yhdistys kuuluu avanne- ja vastaavasti leikattujen ja anaali-inkontinenssipotilaiden valtakunnalliseen keskusjärjestöön Finnilco ry:hyn, jossa on kaikkiaan 20 alayhdistystä. IPAA-yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja yhteisen hyvän edesauttamiseen yhdistyksen sääntöjen puitteissa.

IPAA-yhdistyksen vuosikokous pidetään vuosittain yhdistyksen talvipäivien yhteydessä. Vuosikokouksessa valitaan seuraavalle toimintakaudelle puheenjohtaja ja muu hallitus, päätetään jäsenmaksun suuruudesta sekä käydään läpi edellisvuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Osallistumalla pääsee vaikuttamaan. Hallitus kokoontuu vuosittain keväällä ja syksyllä.

IPAA-yhdistys viettää kesäpäiviä Finnilcon kesäpäivien yhteydessä muiden finnilcolaisten kanssa.

Hallitus 2018

Jaana Hetejärvi